Intervenţie a jandarmilor montani, după ce doi tineri au intrat cu ATV-ul într-un copac, la Padiş. VIDEO

Doi tineri au intrat, joi, cu ATV-ul într-un copac, la Padiş, în judeţul Bihor. În ajutorul lor au sărit jandarmii montani.

110 afișări
Imaginea articolului Intervenţie a jandarmilor montani, după ce doi tineri au intrat cu ATV-ul într-un copac, la Padiş. VIDEO

Sursa FOTO: Captură Facebook

„Primii fulgi de nea au însemnat şi prima intervenţie a jandarmilor montani. Văzând ce bine se distrează prietenii lor care au închiriat sănii, doi tineri au zis că pot şi de pe ATV să strige <pârtieee!>. Acest lucru l-au putut face, doar că nu au mai putut să-l controleze şi au alunecat într-o direcţie nedorită oprindu-se într-un copac. Căutând soluţii să-l scoată din nou la şosea, au auzit motorul unei maşini trecând prin zonă. Unii şi-au zis că doar <Moşul> ar mai putea trece pe potecile acelea, având în vedere că este şi prima zi de Crăciun. Grăbindu-se să-i iasă în întâmpinare, au observat maşina jandarmeriei aflată în patrulare”, scrie Jandarmeria Bihor pe Facebook.

După ce jandarmii s-au asigurat că nimeni nu a fost rănit, au început să facă „noduri" pe corzile de alpinism, reuşind astfel să-i ajute pe tineri şi să le readucă ATV-ul din nou pe drum.

„Această intervenţie a fost răsplătită de aplauze şi de dorinţa de face o fotografie de grup. Înainte de a-şi lua rămas bun, jandarmii montani le-au explicat riscul la care se expun dacă nu respectă regulile de pe munte. Cu promisiunea că nu se vor mai abate de la potecă, tinerii au rămas să caute noi modalităţi de a se distra (sperăm că nu la fel de periculoase), iar jandarmii şi-au continuat misiunea de patrulare”, adaugă jandarmii montani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici