Intervenţie a salvamontiştilor din Maramureş pentru recuperarea a 2 ucraineni din zona Vf. Polonica

Salvamontiştii din Maramureş intervin luni dimineaţa pentru recuperarea a doi ucraineni, tată şi fiu, din zona Vârfului Polonica.

133 afișări
Imaginea articolului Intervenţie a salvamontiştilor din Maramureş pentru recuperarea a 2 ucraineni din zona Vf. Polonica

Intervenţie a salvamontiştilor din Maramureş pentru recuperarea a 2 ucraineni din zona Vf. Polonica

Potrivit Salvamont Maramureş, este vorba de doi cetăţeni ucrainieni, tată şi fiu, cu vârste de 52 şi 23 ani. Aceştia au reuşit să treacă frontiera şi se află undeva la aproximativ 400 metri pe teritoriul României, într-o zonă cu acces dificil.

„Prin apelul dat la 112, ucrainienii solicită ajutor de urgenţă spunând că nu au provizii şi apa, îi doare capul şi le este frig (nefiind echipaţi corespunzător) şi se tem să nu fie prinşi de grănicerii ucrainieni”, arată Salvamont Maramureş.

O echipă de salvatori montani a pornit de la baza Salvamont şi va face joncţiunea cu echipa Poliţiei de Frontieră Bistra, urmând să urce împreună în munte pentru găsirea, recuperarea şi coborârea celor doi cetăţeni ucrainieni.

Intervenţia este în desfăşurare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici