Intervenţie a scafandrilor pentru recuperarea unui tânăr înecat în lacul Săftica

Un tânăr s-a înecat, duminică după-amiază, în lacul Săftica, unde mersese alături de mai multe persoane, o echipă de scafandri urmând să plece pe lac pentru recuperarea trupului neînsufleţit.

282 afișări
Imaginea articolului Intervenţie a scafandrilor pentru recuperarea unui tânăr înecat în lacul Săftica

Intervenţie a scafandrilor pentru recuperarea unui tânăr înecat în lacul Săftica (Imagine: Arhiva MediafaxFoto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, tânărul avea 20 de ani şi mersese la lacul Săftica împreună cu mai multe persoane, iar la un moment dat a intrat în apă, fiind luat de curenţi. Una dintre persoanele cu care se afla a încercat să îl salveze, însă fără succes, iar în jurul orei 14.10 grupul cu care se afla tânărul a sunat la 112 pentru a anunţa incidentul.

La faţa locului se află echipaje de intervenţie ale ISU, iar mai mulţi scafandri urmează să plece pe lac cu o barcă pneumatică, în încercarea de a recupera trupul neînsufleţit al tânărului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici