INUNDAŢII la un spital din Braşov în urma ploilor din ultimele ore

Subsolul Spitalului Orăşenesc Zărneşti şi mai multe gospodării din judeţul Braşov au fost inundate, vineri, în urma ploilor din ultimele ore, pompierii intervenind cu motopompe pentru a scoate apa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1714 afișări
Imaginea articolului INUNDAŢII la un spital din Braşov în urma ploilor din ultimele ore

INUNDAŢII la un spital din Braşov în urma ploilor din ultimele ore

Potrivit reprezentanilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, pompierii au fost chemaţi, vineri, să intervină pentru îndepărtarea apei acumulate în subsolul Spitalului Orăşenesc Zărneşti.

"Intervenim la Spitalul Zărneşti, la subsolul acestuia. Este apă în casa liftului. Se acţionează cu două motopompe care evacuează apa. Intervenim şi la rampa de alimentare a unui supermarket, cu o motopompă", a declarat Luiza Dănilă, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Pompierii intervin şi în satul Zizin, din comuna Tărlungeni, unde şapte curţi sunt inundate.

"Apa a pătruns şi în două case. Acolo acţionăm cu trei motopompe trasportabile şi o motopompă remorcabilă", a mai declarat Luiza Dănilă.

Judeţul Braşov se află sub avertizare cod portocaliu de ploi abundente, până sâmbătă, la ora 06.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici