Inundaţii pe 13 străzi din oraşul Brăila din cauza precipitaţiilor abundente

13 străzi din oraşul Brăila au fost inundate luni în urma unor precipitaţii abundente. Mai multe case şi curţi sunt afectate, iar pompierii intervin cu motopompe.

157 afișări
Imaginea articolului Inundaţii pe 13 străzi din oraşul Brăila din cauza precipitaţiilor abundente

Imagini de arhivă

Pompierii brăileni intervin cu patru autospeciale şi cu patru motopompe pentru a scoate apa din curţi şi de pe străzi. Sunt afectate 13 străzi din oraş, iar angajaţii ISU scot apa din curţi şi din casele localnicilor.

„În urmă precipitaţiilor abundente din această după-amiază, în municipiul Brăila, se intervine cu 4 ASAS şi 4 motopompe pentru degajarea apei pe străzile Aurel Vlaicu, Mircea Vodă, Comunarzi, unde apă a intrat şi în locuinţe, iar pe şoseaua Buzăului într-o curte. Pe străzile Ion Neculce, Grădinarilor, Cazasului, P.Şt.Goangă, Decebal, Câmpului, G. Enescu, Bărăganului şi Octav Băncilă este apă acumulată pe străzi şi în curţi”, a anunţat ISU Brăila.

Pompierii vor interveni pe toate străzile menţionate. În funcţie de evoluţia fenomenelor meteorologice, numărul echipajelor aflate în misiune poate fi suplimentat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
inundaţii,
străzi,
isu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici