Ioana Tăriceanu a luat 9,60 la examenul de notar public

Soţia premierului Călin Popescu Tăriceanu, Ioana, a fost declarată admisă la concursul pentru ocuparea postului de notar public, ocupând poziţia a treia, cu media 9,60, însă a precizat că va depune contestaţie pentru nota acordată la proba teoretică, unde a obţinut doar 9,50.

30 afișări
Imaginea articolului Ioana Tăriceanu a luat 9,60 la examenul de notar public

Ioana Tăriceanu a promovat pe locul 3 examenul de notar public

Ioana Tăriceanu a aflat notele obţinute în cursul zilei de luni, de pe site-ul Universităţii Politehnica Bucureşti: 9,70 la practică şi 9,50 la proba teoretică, şi a fost felicitată imediat de soţ, premierul Tăriceanu.

"Soţul meu mi-a transmis mesaje toată ziua, întrebându-mă dacă s-au afişat notele, şi m-a felicitat imediat după anunţarea rezultatelor. Am ştiut de la început că nu va fi un examen uşor şi am învăţat în ultima lună şi jumătate timp de 14 ore pe zi, trezită de la ora 6 dimineaţa. A fost concurenţă foarte mare, iar majoritatea candidaţilor au obţinut note de peste 9", a declarat, agenţiei MEDIAFAX, Ioana Tăriceanu.

Ea a precizat că va depune totuşi o contestaţie pentru nota acordată la examenul teoretic, de 9,50 puncte, deoarece consideră că merita mai mult la această probă.

Potrivit Biroului de presă al Uniunii Naţionale a Notarilor Publici, pentru cele 74 de posturi vacante de notar public au candidat 300 de persoane, iar pentru cele 90 de posturi de notari stagiari sunt 89 de candicaţi.

Examenul a constat dintr-o probă teoretică şi una practică - tipic activităţii notariale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici