Iohannis a semnat decretul de revocare din funcţie a lui Alexandru Nazare

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul de revocare din funcţia de ministru de Finanţe a lui Alexandru Nazare.

323 afișări
Imaginea articolului Iohannis a semnat decretul de revocare din funcţie a lui Alexandru Nazare

Iohannis a semnat decretul de revocare din funcţie a lui Alexandru Nazare

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, Klaus Iohannis a semnat joi decretul de revocare din funcţia de membru al Guvernului a lui Alexandru Nazare, ministrul Finanţelor, şi decretul de desemnare a lui Florin-Vasile Cîţu ca interimar la Premierul Florin Cîţu a anunţat joi că a tramnsmis preşedintelui Klaus Iohannis cererea de revocare din funcţie a ministrului Finanţelor, Alexandru Nazare.

Premierul Florin Cîţu a anunţat joi că a transmis la Palatul Cotroceni propunerea de revocare a lui Nazare: „Astăzi, după încă o discuţie cu membrii coaliţiei, am transmis preşedintelui Klaus Iohannis cererea de revocare a domnului Alexandru Nazare din funcţia de ministru al Finanţelor”.

„Domnul ministru a avut posibilitatea să îşi dea demisia, a preferat să fie revocat. Totţi liderii coaliţiei au fost informaţi de marţi după-amiaza”, a precizat Florin Cîţu.

Acesta a vorbit şi despre motivele care au stat la baza acestei decizii.

„În ceea ce priveşte motivele, am făcut o evaluare la şase luni de zile, sunt mai multe lucruri, dar pe scurt cele mai întârziate proiecte sunt la Ministerul Finanţelor”, a spus premierul, care a adăugat că este vorba de proiecte importante pentru atragerea fondurilor europene şi eliminarea evaziunii fiscale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici