Iohannis anunţă că circulaţia metroului, frontierele şi restaurantele ar putea fi închise

  • Klaus Iohannis a decretat stare de urgenţă în România
  • Metroul, circulaţia rutieră sau feroviară ar putea fi închise, gradual, dacă va fi necesar
  • Şi frontierele, restaurantele sau hotelurile ar putea fi închise gradual, dacă se va impune acest lucru
7370 afișări
Imaginea articolului Iohannis anunţă că circulaţia metroului, frontierele şi restaurantele ar putea fi închise

Iohannis anunţă că circulaţia metroului, frontierele şi restaurantele ar putea fi închise

Klaus Iohannis a decretat stare de urgenţă în România. Aşadar, preşedintele te anunţă că dacă autorităţile vor considera, nu vei mai putea circula cu metroul. Totodată, punctele de frontieră, restaurante, hotelurile şi alte locuri publice vor fi închise, dacă va fi necesar.

Poate fi interzisă gradual, adică atunci când se impune, circulaţia rutieră, feroviară, maritimă, fluvială sau aeriană pe diferite rute şi a metroului. Combaterea transmiterii infecţiilor cu noul coronavirus presupune un efort susţinut, adaptabilitate şi acţiune rapidă. Instituirea stării de urgenţă permite autorităţilor responsabile să adopte gradual, adică pe rând, sau imediat, dacă se impune, măsuri precum închiderea punctelor de trecere a frontierei de stat, închiderea temporară a unor restaurante, hoteluri, cafenele, cluburi şi alte locuri publice”, spune Klaus Iohannis.
 
Preşedintele te anunţă că dacă va fi necesar, statul va rechiziţiona stocuri de echipamente de protecţie, dezinfectanţi şi medicamente utilizate în tratarea coronavirusului.
 
Klaus Iohannis face un apel la responsabilitate, să stai acasă şi să păstrezi distanţa socială.
 
Dragi români, ascultaţi mesajele oficialilor, respectaţi cu stricteţe regulile, păstraţi igiena mâinilor, evitaţi aglomerările, limitaţi cât se poate de mult orice deplasare! Aveţi mai mult decât oricând grijă de cei apropiaţi, în special de cei vârstnici şi vulnerabili. Oricât de greu ar părea, păstraţi distanţa socială. Măsurile care au funcţionat până acum în zonele unde transmiterea infecţiei a fost ţinută sub control sau măcar încetinită au fost cele severe, de distanţare socială”, a mai transmis preşedintele Iohannis.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici