Iohannis, mesaj după ce un autocar a căzut de pe un pasaj rutier în apropiere de Veneţia

„Sunt adânc întristat de teribilul accident din Mestre, Italia”, transmite preşedintele Klaus Iohannis, după ce un autocar a căzut de pe un pasaj rutier în apropiere de Veneţia. „Noi, românii, suntem alături de toţi cei afectaţi în aceste momente dificile”, adaugă şeful statului.

483 afișări
Imaginea articolului Iohannis, mesaj după ce un autocar a căzut de pe un pasaj rutier în apropiere de Veneţia

Iohannis, mesaj după ce un autocar a căzut de pe un pasaj rutier în apropiere de Veneţia

„Sunt adânc întristat de teribilul accident din Mestre, Italia. Sincere condoleanţe familiilor victimelor şi recuperare rapidă pentru răniţi. Noi, românii, suntem alături de toţi cei afectaţi în aceste momente dificile”, scrie, pe platforma X, Klaus Iohannis.

„Nu există informaţii despre existenţa unor cetăţeni români printre victimele accidentului”, transmite MAE după ce un autocar a căzut marţi de pe un pasaj rutier în apropiere de Veneţia.

Un autocar a căzut de pe un pasaj rutier în apropiere de Veneţia. Autorităţile spun că sunt zeci de victime, potrivit Sky News.

Cel puţin 21 de oameni au murit într-un accident de autocar în apropierea Veneţiei, în nordul Italiei, a anunţat primarului oraşului, Luigi Brugnaro.

Se pare că alte 18 persoane sunt rănite în accidentul produs marţi seară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici