Ion Iliescu, internat în continuare la Spitalul Elias din Capitală. Starea fostului preşedinte

Fostul preşedinte Ion Iliescu se află în continuare internat la Spitalul Elias din Capitală, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale. Conform aceloraşi surse, starea fostului şef de stat evoluează favorabil.

3146 afișări
Imaginea articolului Ion Iliescu, internat în continuare la Spitalul Elias din Capitală. Starea fostului preşedinte

Fostul preşedinte Ion Iliescu este internat în continuare la Spitalul Elias din Capitală

Fostul preşedinte al României Ion Iliescu rămâne în continuare sub tratament la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias din Capitală, au precizat pentru MEDIAFAX surse medicale. Potrivit aceleiaşi surse, starea sa de sănătate evoluează favorabil, însă el se află în continuare sub supravegherea medicilor, nefiind încă externat.

Vineri seară, medicii anunţau că Ion Iliescu a fost internat în Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, pentru investigaţii, fostul preşedinte prezentându-se cu febră.

Ion Iliescu a fost operat, la începutul lunii aprilie, de pericardită lichidiană - tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală.

Fostul preşedinte are 89 de ani şi a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, una dintre operaţii fiind făcută la Paris în 2007.

 

Taguri:
iliescu,
stare,
sanatate

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici