Ion Iliescu, la Spitalul Elias din Capitală, pentru investigaţii/ Reprezentanţii unităţii spitaliceşti: Fostul preşedinte s-a prezentat cu febră

Fostul preşedinte Ion Iliescu se află, vineri, la spital, pentru a i se face mai multe investigaţii medicale, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale, după ce în luna aprilie, a fost operat de ericardită lichidiană - tamponadă cardiacă.

4980 afișări
Imaginea articolului Ion Iliescu, la Spitalul Elias din Capitală, pentru investigaţii/ Reprezentanţii unităţii spitaliceşti: Fostul preşedinte s-a prezentat cu febră

Ion Iliescu, la spital pentru control

Surse medicale au precizat, pentru MEDIAFAX, că fostul preşedinte Ion Iliescu se află, la ora transmiterii ştirii, la Spitalul Elias, pentru analize.

Fostul preşedinte nu este internat.

Ion Iliescu a fost operat, la începutul lunii aprilie, de ericardită lichidiană - tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală.

Fostul preşedinte are 89 de ani şi a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, una dintre operaţii fiind făcută la Paris în 2007.

Spitalul Elias: Ion Iliescu s-a prezentat cu febră

Reprezentanţii Spitalului Elias anunţă, oficial, că Ion Iliescu a fost internat, vineri, în unitatea spitalicească, pentru investigaţii, fostul preşedinte prezentându-se cu febră.

„În cursul zilei de astăzi (31 mai 2019), preşedintele Ion Iliescu, a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, pentru evaluarea stării de sanatate, în contextul unui sindrom febril recent instalat”, informează reprezentanţii Spitalului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici