Ionuţ Anghel, copilul de patru ani ucis de câini a fost înmormântat

Ionuţ Anghel, copilul de patru ani care a murit după ce a fost muşcat de câini vagabonzi în Capitală, a fost înmormântat, joi după-amiază, la Cimitirul Sfânta Vineri din sectorul 1, după ce cortegiul funerar a fost însoţit, în drumul de la biserică, de zeci de persoane.

3135 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Anghel, copilul de patru ani ucis de câini a fost înmormântat

Ionuţ Anghel, copilul de patru ani ucis de câini a fost înmormântat

Trupul copilului a fost depus la capela Bisericii Sfântul Gheorghe din Capitală, unde, pe lângă rude şi apropiaţi, au venit zeci de persoane, pentru a fi alături de familie şi a aprinde o lumânare. Printre cei veniţi la biserică s-au numărat şi fostul ministru al Educaţiei Ecaterina Andronescu şi liderul sindical Anton Hadăr.

În jurul orei 12.30, sicriul de culoare albă cu trupul neînsufleţit al lui Ionuţ a fost scos din capelă şi dus în biserică, pentru slujba de înmormântare.

După slujbă, în jurul orei 14.15, sicriul a fost urcat pe o maşină cu platformă, îmbodobită cu flori şi coroane.

La plecarea cortegiului funerar spre cimitir, în faţa bisericii se adunaseră zeci de oameni cu copii în braţe sau de mână, veniţi să-i aducă un omagiu lui Ionuţ. Mulţi dintre aceştia i-au însoţit pe membrii familiei şi pe apropiaţii acesteia, în drumul spre cimitir.

Înmormântarea a avut loc la ora 15.00, doar în prezenţa rudelor şi a apropiaţilor.

Tatăl copilului, Valentin Anghel, a declarat, înainte de funeralii, că cea mai mare pedeapsă pentru moartea fiului său ar fi ca cei responsabili să fie obligaţi să rezolve problema câinilor maidanezi, pentru că aceasta ar înseamnă să se cheltuiască nişte bani şi să nu mai aibă profit.

Ionuţ Anghel a murit în 2 septembrie, după ce a fost atacat de câini maidanezi, în apropierea Parcului Tei, iar fratele acestuia, de şase ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici