IPJ Braşov: Fetiţa de patru ani din Teliu, dispărută de luni după-amiază, a fost găsită în viaţă

Fetiţa de patru ani din comuna braşoveană Teliu, care a fost dată dispărută luni după-amiază, a fost găsită în viaţă la o distanţă de patru-cinci kilometri de locuinţa ei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1831 afișări
Imaginea articolului IPJ Braşov: Fetiţa de patru ani din Teliu, dispărută de luni după-amiază, a fost găsită în viaţă

IPJ Braşov: Fetiţa de patru ani din Teliu, dispărută de luni după-amiază, a fost găsită în viaţă (Imagine: Petre Bitoiu/ Arhiva Mediafax Foto)

"În urma activităţilor de căutare desfăşurate azi de poliţişti, jandarmi, localnici şi pădurari, sprijiniţi de câini din dotarea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov şi de un elicopter al Inspectoratului General al Aviaţiei, minora a fost găsită în viaţă azi, în jurul orei 18.00, în zona de pădure Drumul Culmii, la aproximativ 4-5 kilometri de locuinţa ei", potrivit unui comunicat de presă emis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Braşov.

"Minora a fost preluată de o ambulanţă care a transportat-o la spital. Din primele verificări efectuate de personalul medical din ambulanţă a rezultat că minora nu prezintă urme de violenţă sau leziuni", se mai arată în documentul citat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici