IPJ Tulcea: O cauză a lipsei carburanţilor ţine de depozitare, tancul plutitor va fi expertizat

Una din cauzele lipsei unei cantităţi de combustibil naval de la IPJ Tulcea este legată de depozitare, conducerea inspectoratului cerând expertiza tancului plutitor folosit în acest sens, în scopul stabilirii pierderilor tehologice, precizează IPJ Tulcea răspunzând unei solicitări a MEDIAFAX.

297 afișări

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea menţionează că în perioada 14 - 18 noiembrie a fost efectuată o verificare de către Direcţia de Audit Intern din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, ocazie cu care s-a constatat lipsa unei cantităţi de combustibil naval.

"Una din cauze o constituie modul de depozitare a carburanţilo, fapt pentru care s-a solicitat efectuarea unei expertize tehnice pentru determinarea pierderilor tehnologice de la nivelul tancului plutotor folosit de inspectorat pentru depozitarea combustibililor", precizează IPJ Tulcea.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea se derulează o cercetare administrativă cu privire la situaţia creată, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea a fost sesizat privind aceste aspecte, imediat după prezentarea concluziilor Direcţiei de Audit Intern, potrivit sursei citate.

Direcţia Generală de Audit din cadrul MAI a verificat 182 de unităţi aparţinând tuturor inspectoratelor de armă (Poliţie, Jandarmerie, IGSU, IGAv. etc), în scopul determinării faptice a stocurilor de carburanţi, a modului de ţinere a activităţii contabile, precum şi a executării inventarierii carburanţilor în cadrul unităţilor ministerului, a informat, joi, MAI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici