IPSO începe o anchetă în cazul articolului lui Jeremy Clarkson despre Meghan Markle

Organizaţia independentă pentru standarde de presă (Independent Press Standards Organisation - IPSO) începe o investigaţie cu privire la articolul lui Jeremy Clarkson, din The Sun, despre ducesa de Sussex, Meghan Markle, notează Sky News..

3392 afișări
Imaginea articolului IPSO începe o anchetă în cazul articolului lui Jeremy Clarkson despre Meghan Markle

Articolul lui Jeremy Clarkson din The Sun despre ducesa de Sussex a primit peste 25.100 de plângeri.

În el, Jeremy Clarkson a spus că „visează la ziua în care va fi obligată să defileze goală pe străzi”.

În ianuarie, Clarkson a declarat că le-a trimis un e-mail ducesei şi prinţului Harry pentru a-şi cere scuze pentru articolul său, în care a mai spus că o „urăşte” pe Meghan.

Ziarul The Sun a transmis, la sfârşitul lunii decembrie, că regretă publicarea articolului lui Jeremy Clarkson despre ducesa de Sussex. Rubrica a devenit cea mai reclamată din toate timpurile, iar articolul a fost eliminat de pe site-ul The Sun, la cererea lui Clarkson.

Editorialul în care Clarkson a spus că o „urăşte” pe Meghan a venit pe fondul mult aşteptatei serii de documentare Netflix a cuplului regal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici