Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu s-au calificat în sferturile de finală de dublu la Wimbledon

Perechea formată din Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu s-a calificat în sferturile de finală ale probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului, după 7-6 (5), 6-4 cu cuplul Andreja Klepac (Slovenia)/Maria Jose Martinez Sanchez (Span

719 afișări
Imaginea articolului Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu s-au calificat în sferturile de finală de dublu la Wimbledon

Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu s-au calificat în sferturile de finală de dublu la Wimbledon

Begu şi Buzărnescu, desemnate capi de serie numărul 15, au trecut după o oră şi 28 de minute de favoritele numărul patru. Cele două românce nu şi-au pierdut niciodată serviciul, având patru aşi şi salvând două mingi de break. Begu şi Buzărnescu şi-au asigurat un cec de 56.000 de lire sterline şi 430 de puncte WTA la dublu.

Următoarele lor adversare vor fi Nicole Melichar (SUA) şi Kveta Peschke (Cehia), capi de serie numărul 12, care au dispus cu 7-6 (4), 6-3 de Elise Mertens (Belgia)/Demi Schuurs (Olanda), favoritele numărul 8.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici