ISC: Structura de rezistenţă a clădirii Millenium Business Center nu a fost afectată

Structura de rezistenţă a clădirii Millenium Business Center nu a fost afectată de incendiu, iar demolarea este exclusă, a declarat, sâmbătă, inspectorul general de stat al Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC), Constantin-Adrian Balaban-Grăjdan, după o primă evaluare a situaţiei.

192 afișări
Imaginea articolului ISC: Structura de rezistenţă a clădirii Millenium Business Center nu a fost afectată

ISC: Structura de rezistenţă a clădirii Millenium Business Center nu a fost afectată (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"La prima vedere structura de rezistenţă nu a fost afectată, dar se va face o expertiză care va fi dispusă de ISC (...) Focul a intrat dinafară, de la panourile publicitare ataşate clădirii", a adăugat Balaban-Grăjdan.

El a afirmat că este exclusă demolarea imobilului.

"Pompierii au intervenit se pare cu rapiditate. Impresia de foc puternic a fost numai la exterior", a mai spus Balaban-Grăjdan.

Şeful ISC a precizat că etajele afectate au fost sigilate de procurori, iar chiriaşii au, în opinia sa, în acest moment, acces la restul clădirii.

Incendiul izbucnit, vineri noapte, la clădirea de 19 etaje din centrul Capitalei, Millenium Business Center, situată lângă Biserica Armenească, a fost lichidat de către pompieri, după aproape trei ore de luptă cu flăcările, au declarat reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici