ISU a folosite drone la intervenţia din Vrancea, unde un incendiu a cuprins 15 hectare de vegetaţie

Două drone sunt folosite duminică în judeţul Vrancea pentru identificarea focarelor dintr-un incendiu care a cuprins 15 hectare de vegetaţie în localitatea Motnău.

86 afișări
Imaginea articolului ISU a folosite drone la intervenţia din Vrancea, unde un incendiu a cuprins 15 hectare de vegetaţie

ISU a folosite drone la intervenţia din Vrancea, unde un incendiu a cuprins 15 hectare de vegetaţie

Potrivit ISU Vrancea, incendiul care a izbucnit sâmbătă se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 15 hectare.

Acesta este localizat şi se lucrează la lichidare.

La faţa locului pompieri din Vrancea şi Buzău, salvamontişti, pompieri voluntari şi angajaţi ai ocoalelor silvice. Aceştia din urmă intervin pentru realizarea accesului în zona afectată, dar şi pentru arborilor afectaţi de incendiu şi care prezintă risc de cădere şi accidentare a personalului destinat intervenţiei.

De asemenea, pentru identificarea cât mai exactă a focarelor, se acţionează cu 2 drone, una de la ISU Vrancea şi una de la Ocolul Silvic.

Pompierii din Vrancea au reluat duminică dimineaţa intervenţia pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit sâmbătă în localitatea Motnău. Acţiunea în zona focarului a fost întreruptă pe timpul nopţii din cauza pericolelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
drone,
pompieri,
incendiu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici