ISU Bucureşti-Ilfov: Douăsprezece intervenţii la biserici, în noaptea de Înviere

Un număr de 12 intervenţii au avut loc în noaptea de Înviere, persoanele care au avut nevoie de îngrijiri acuzând stări de leşin, patru dintre ele fiind transportate la spital, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

306 afișări
Imaginea articolului ISU Bucureşti-Ilfov: Douăsprezece intervenţii la biserici, în noaptea de Înviere

ISU Bucureşti-Ilfov: Douăsprezece intervenţii la biserici, în noaptea de Înviere (Imagine: Publimedia/Octav Ganea)

Conform sursei citate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, au fost semnalate 216 incidente. Un număr de 195 dintre acestea au fost situaţii în care a fost necesară acordarea primului-ajutor. În cazul celorlalte intervenţii a fost vorba de evenimente publice.

La nivelul Capitalei şi al judeţului Ilfov, au fost înregistrate şase incendii, niciunul dintre acestea nefiind însă provocat de lumânările aprinse.

Reprezentanţii ISU au precizat că, în acelaşi interval, au fost şi trei deplasări la care nu a fost necesară intervenţia, precum şi o alarmă falsă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici