ISU Bucureşti-Ilfov: Incendiul de la Baloteşti a fost provocat de un scurtcircuit

Incendiul izbucnit pe 27 iunie la o fabrică de mobilă şi un depozit de mase plastice din Baloteşti şi stins pe 30 iunie a fost provocat de un scurtcircuit la un echipament electric, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

179 afișări
Imaginea articolului ISU Bucureşti-Ilfov: Incendiul de la Baloteşti a fost provocat de un scurtcircuit

ISU Bucureşti-Ilfov: Incendiul de la Baloteşti a fost provocat de un scurtcircuit

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au precizat, pentru MEDIAFAX, că incendiul izbucnit la o fabrică de mobilă şi un depozit de mase plastice din Baloteşti a fost provocat de un scurtcircuit la un echipament electric.

Incendiul a izbucnit pe 27 iunie, respectiv marţi seara, la o fabrică de mobilă şi un depozit de mase plastice din Baloteşti şi a fost stins stins pe 30 iunie, cuprinzând o suprafaţă de 10.000 metri pătraţi.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au susţinut că depozitele care au luat foc în Baloteşti nu aveau autorizaţie de securitate la incendiu, din 2016 până în prezent firma care le administrează fiind amendată de două ori.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici