ISU, despre incendiul din Baloteşti: Mai este un singur focar în centrul halei, în rest arde mocnit

La locul incendiului din Baloteşti mai este doar un focar, în rest fiind vorba de ardere mocnită, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

340 afișări
Imaginea articolului ISU, despre incendiul din Baloteşti: Mai este un singur focar în centrul halei, în rest arde mocnit

ISU, despre incendiul din Baloteşti: Mai este un singur focar în centrul halei, în rest arde mocnit

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au precizat că la incendiul din Baloteşti s-a acţionat pe parcursul nopţii, iar de joi dimineaţă au mai rămas în dispozitiv trei autospeciale de stingere.

La ora transmiterii ştirii, mai există doar un singur focar în centrul halei, unde arderea are loc cu flacără, în rest fiind vorba de ardere mocnită. Momentan, nu se poate intra în interior.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au susţinut că depozitele care au luat fost, marţi seara, în Baloteşti, nu aveau autorizaţie de securitate la incendiu, din 2016 până în prezent firma care le administrează fiind amendată de două ori.

Incendiul a izbucnit marţi seară, în jurul orei 19.00, şi a cuprins o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici