ISU, despre incidentul de la Spitalul de Copii Iaşi: nu a fost incendiu, a fost evacuată funinginea

  • Reprezentanţii ISU Iaşi au anunţat că la Spitalul de Copii nu a fost incendiu.
  • Specialiştii au stabilit că funinginea a fost evacuată în mod greşit.
248 afișări
Imaginea articolului ISU, despre incidentul de la Spitalul de Copii Iaşi: nu a fost incendiu, a fost evacuată funinginea

Pompierii susţin că incidentul a fost provocat de o eroare.

„Spitalul de Copii din Iaşi se află într-un amplu proces de renovare, iar constuctorul a dorit să evacueze funinginea dintr-un coş de fum dezafectat. Accidental a fost inversat sensul de evacuare al ventilatorului, iar funinginea a fost introdusă în camerele tehnice şi ulterior în spaţiile comune. Nu a fost incendiu”, au explicat cei de la ISU.

În timpul incidentului au fost evacuate 200 de persoane, 50 de copii şi 150 de adulţi.

La ultimul etaj nu au fost persoane evacuate. Pompierii au intrat în saloane pentru a-i calma pe copii şi pe părinţi. Nu au fost persoane intoxicate, au precizat cei de la ISU.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici