Italia: Un român şi un italian au încercat să fure telefonul unui poliţist într-un tren

Un imigrant român şi un italian au fost arestaţi la Pescara (centrul Italiei) după ce au încercat, într-un tren, să îi fure telefonul mobil unui poliţist, prinzându-i mâna în uşă unui alt agent de poliţie care încerca să îi imobilizeze.

2 afișări

Incidentele au avut loc în cursul nopţii de marţi spre miercuri în trenul expres 906 care circula pe ruta Lecce - Torino, în apropierea gării din Pescara. Cei doi suspecţi l-au acostat pe un poliţist, căruia i-au cerut telefonul mobil, sub ameninţarea cuţitului, relatează publicaţia online Cronaca d'Abruzzo.

Poliţistul a reuşit să scape de cei doi şi a cerut ajutorul altor colegi care se aflau în tren. Unul dintre suspecţi a reuşit să fugă prin vagoane şi i-a prins mâna în uşă unui agent care îl urmărea.

În final, românul de 36 de ani şi italianul de 30 de ani au fost arestaţi pentru tâlhărie, rezistenţă la arestare şi agresarea unui agent de poliţie. Poliţistul rănit la mână cu uşa dintre două vagoane necesită şapte zile de îngrijiri medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici