Italian împuşcat mortal în timpul unei partide de vânătoare în judeţul Constanţa

Cetăţeanul italian care a fost împuşcat, duminică dimineaţă, de un alt italian, în timpul unei partide de vânătaore ce avea loc în judeţul Constanţa, a murit, eforturile făcute de echipajul Serviciului de Ambulanţă sosit la faţa locului pentru resuscitarea victimei fiind zadarnice.

29 afișări
Imaginea articolului Italian împuşcat mortal în timpul unei partide de vânătoare în judeţul Constanţa

Italian împuşcat mortal în timpul unei partide de vânătoare în judeţul Constanţa (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanţa, Radu Croitoru, cei doi italieni participau la o partidă de vânătoare de prepeliţe pe un câmp între localităţile Nicolae Bălcescu şi Târguşor.

Croitoru a precizat că echipajul de pe Ambulanţa sosită la locul incidentului a încercat resuscitarea italianului câteva zeci de minute, însă fără niciun rezultat.

Sursa citată a mai declarat că, deocamdată, nu se cunosc împrejurările exacte în care s-a petrecut evenimentul, victima fiind împuşcată în spate, sub omoplatul drept, cu o puşcă cu alice.

Radu Croitoru a mai precizat că Poliţia a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili dacă vânătoarea a fost legală, primele date indicând că aceasta a fost organizată în mod legal.

Totodată, italianul care a tras cu arma împuşcându-şi colegul de vânătoare ar putea fi cercetat pentru ucidere din culpă, existând posibilitatea schimbării încadrării juridice a faptei în cazul în care vor apărea elemente noi în cadrul anchetei.

Trupul victimei va fi dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici