Jaf armat la o sucursală bancară din Reşiţa - VIDEO

Doi bărbaţi îmbrăcaţi în costume de motociclişti şi care aveau feţele acoperite au jefuit, luni dimineaţă, o sucursală a unei bănci din Reşiţa, după ce i-au ameninţat pe angajaţi cu două pistoale, atacatorii reuşind să fugă cu o sumă de bani a cărei cuantum nu este cunoscut, potrivit Poliţiei.

169 afișări
Imaginea articolului Jaf armat la o sucursală bancară din Reşiţa - VIDEO

Jaf armat la o sucursală bancară din Reşiţa

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Caraş-Severin, Adriana Beţa, angajaţii băncii au relatat că, după ce au intrat în sucursală, cei doi bărbaţi, care aveau câte un pistol, le-au ordonat angajaţilor şi unui client care se afla la acea oră în bancă să se întindă pe jos, iar apoi au luat toţi banii care se aflau la vedere şi au fugit.

Beţa nu a putut să precizeze cu ce sumă de bani au fugit cei doi.

Cei doi bărbaţi, care erau îmbrăcaţi în costume de motociclişti şi aveau feţele acoperite, au jefuit, luni dimineaţă, o sucursală Raiffeisen din Reşiţa, după ce i-au ameninţat pe angajaţi cu pistoale, atacatorii reuşind să fugă cu o sumă de bani al cărui cuantum nu este cunoscut, fără ca vreo persoană să fie rănită în urma incidentului.

Beţa spunea că atacatorii nu au reuşit să ajungă la seif, iar angajaţii nu au acţionat butonul de alarmă şi au anunţat Poliţia după producerea jafului, prin intermediul apelului de urgenţă 112.

Primele informaţii arată că atacatorii ar fi plecat cu motocicletele, poliţiştii instituind filtre la intrările şi ieşirile din judeţ pentru a-i prinde.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Caraş-Severin, Adriana Beţa, a adăugat că sucursala bancară nu avea paznic, însă echipe de poliţişti au început să studieze imaginile surprinse de camerele de luat vederi din bancă.

Video Stirileprotv.ro

Reprezentanţii Raiffeisen spun că s-au furat 5.000 euro şi 30.000 lei

Directorul de Relaţii Publice din cadrul Raiffeisen Bank România, Corina Vasile, a declarat că din sucursala din Reşiţa au fost furaţi 5.000 de euro şi 30.000 de lei.

"Până în momentul de faţă, şi cred că aceasta va fi şi suma finală, am stabilit că s-au furat 5.000 de euro şi 30.000 de lei", a declarat, luni după-amiază, directorul de Relaţii Publice din cadrul Raiffeisen Bank România, Corina Vasile.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici