Jaf ca-n filme în centrul Parisului: s-au furat bijuterii de 15 milioane de euro

Lovitura a fost aplicată azi, la ora prânzului, în zona centrală, rue de la Paix, între Place Vendome şi Opéra.

2569 afișări
Imaginea articolului Jaf ca-n filme în centrul Parisului: s-au furat bijuterii de 15 milioane de euro

Jaf ca-n filme la magazinul Piaget: s-au furat bijuterii de 15 milioane de euro

S-a dat lovitura la legendarul magazin de bijuterii Piaget, aflat în inima Parisului. Hoţii au acţionat fulgerător, la ora prânzului, iar prada este estimată la o sumă variind între 10 şi 15 milioane de euro.

Situat pe rue de la Paix, între Place Vendome şi l'Opéra, în inima oraşului, magazinul de bijuterii a fost vizat de trei infractori care au fugit imediat după lovitură.

Nu sunt răniţi, au comunicat autorităţile, precizând că ancheta a fost încredinţată unei brigăzi care este specializată în stoparea crimei organizate.

Locaţia, una dintre cele mai emblematice şi populare locuri din capitala Franţei, găzduieşte magazine de lux, precum şi celebrul Hotel Ritz, recent restaurat, dar şi Ministerul Justiţiei. Pe 29 aprilie, tot în aceeaşi zonă, un magazin Bulgari a fost jefuit.

Potrivit ziarului francez Le Figaro, care citează surse din poliţia locală, autorii sunt doi bărbaţi şi o femeie „poate de origine sud-americană”, care, după ce au pătruns în magazin, au ameninţat personalul cu un pistol.

Ulterior, după ce au luat prada, cei trei tâlhari au fugit pe jos, pierzându-şi urma. Parchetul din Paris a confirmat că a deschis o anchetă pentru „tâlhărie armată organizată de o bandă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici