Jaf cu şurubelniţa la Calafat (Video)

Un bărbat a reuşit să fure suma de 5.800 de lei dintr-o sală de jocuri de noroc din Calafat, după ce a intrat în unitate şi i-a ameninţat pe angajaţi cu o şurubelniţă şi cu un spray paralizant.

165 afișări
Imaginea articolului Jaf cu şurubelniţa la Calafat (Video)

Jaf cu şurubelniţa (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit comandantului Poliţiei Calafat, Maria Păun, incidentul s-a produs marţi dimineaţă, în jurul orei 5.35.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul a intrat în sala de jocuri de noroc şi i-a ameninţat pe angajaţi cu o şurubelniţă şi cu un spray paralizant, apoi a reuşit să fugă cu banii, fără ca vreo persoană să fie rănită în momentul atacului.

Atacatorul, un tânăr de 20 de ani, a fost prins de o patrulă de poliţişti comunitari când fugea cu banii.

Conform sursei citate, unitatea nu avea sistem de pază deoarece reziliase contractul cu firma de intervenţie.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Dolj, subcomisar Adrian Căpraru, atacatorul de la sala de jocuri din Calafat este reţinut, fiind în prezent audiat în sediul Poliţiei municipale Calafat.

Căpraru a precizat că autorul jafului a fost prins de o femeie, poliţist comunitar, care a reuşit să-l încătuşeze.

Poliţista care l-a prins pe autorul jafului va fi premiată

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, subcomisar Adrian Căpraru, a declarat, marţi, că agentul Cristina Ana Ţacea de la Poliţia Municipală Calafat, care l-a imobilizat pe agresor, va fi propusă pentru premiere.

"În zilele următoare conducerea Poliţiei Municipale Calafat va face propunerea de premiere către conducerea IPJ Dolj, care va aprecia cu cât o va premia pe agentul Cristina Ana Ţacea", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Hoţul a fost reţinut de o patrulă înainte ca angajaţii localului să anunţe jaful prin 112. "Bărbatul a fost prins de o patrulă mixtă din care face parte un poliţist comunitar şi o poliţistă de la Poliţia Municipală. Ei au văzut, în jurul orei 5.35, un bărbat care fugea pe strada Traian spre strada 22 Decembrie. S-au luat după el şi l-au reţinut pe strada 22 Decembrie. Au trecut la verificarea corporală şi au găsit asupra lui suma de 5.800 de lei, o surubelniţă, o pensetă şi un spray lacrimogen. Când apelul prin 112 a fost făcut, suspectul fusese deja reţinut”, a declarat Dorel Maria, şef birou în cadrul Poliţiei Comunitare Calafat.

Bărbatul nu are antecedente penale şi a acţionat singur, la ora jafului în local aflându-se doar angajaţii sălii de jocuri.

Video Ştirileprotv

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici