Jaf într-o BENZINĂRIE din Timiş. Hoţii au găsit uşa deschisă la camera seifului şi au fugit cu o sumă considerabilă de bani

Trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii timişeni după ce au intrat într-o benzinărie din oraşul Lugoj şi au furat din seif suma de 157.000 de lei, respectiv aproape 35.000 de euro. Hoţii au fost ajutaţi de un angajat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

716 afișări
Imaginea articolului Jaf într-o BENZINĂRIE din Timiş. Hoţii au găsit uşa deschisă la camera seifului şi au fugit cu o sumă considerabilă de bani

Jaf într-o BENZINĂRIE din Timiş. Hoţii au găsit uşa deschisă la camera seifului şi au fugit cu o sumă considerabilă de bani

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, poliţiştii din oraşul Lugoj au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de duminică spre luni, mai multe persoane necunoscute au furat suma de 157.000 de lei (circa 35.000 de euro) din seiful unei benzinării aflată pe str. Caransebeşului.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat luni seara, trei suspecţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 24 de ani, care au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

“În urma cercetărilor efectuate au fost identificaţi trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 24 de ani, bănuiţi de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat parţial. Persoanele în cauză au fost reţinute pentru 24 de ore. În continuare se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii incidentului”, a arătat IPJ Timiş, marţi dimineaţa.

Potrivit unor surse judiciare, pe camerele de supraveghere video din benzinărie s-a putut observa cum un individ cu cagulă intră în camera în care se află seiful cu bani. Jaful a fost pus la cale cu ajutorul unui angajat din benzinărie, care a lăsat uşa deschisă la cameră şi i-a comunicat telefonic individului cu cagulă cifrul seifului. Un alt bărbat a supravegheat intrarea în benzinărie, în timpul jafului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici