Jaf la o casă de amanet din Urziceni: Doi bărbaţi au bătut crunt un angajat şi au furat bani şi bijuterii

Cei doi bărbaţi care au jefuit, luni după-amiază, o casă de amanet din Urziceni, după ce l-au bătut pe angajatul unităţii, au reuşit să fure dintr-un sertar al unui birou suma de 5.000 de lei, urmând ca după inventarierea tuturor bunurilor administratorul să stabilească exact prejudiciul cauzat.

659 afișări
Imaginea articolului Jaf la o casă de amanet din Urziceni: Doi bărbaţi au bătut crunt un angajat şi au furat bani şi bijuterii

Jaf la o casă de amanet din Urziceni: Doi bărbaţi au bătut crunt un angajat şi au furat bani şi bijuterii (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, subinspector Iuliana Fecioru, anchetatorii au stabilit că, în timp ce angajatul casei de amanet, un bărbat de 55 ani, din municipiul Urziceni, se afla în incinta unităţii, a fost solicitat de către o persoană necunoscută să-i amaneteze o pereche de cercei.

"În timp ce bărbatul examina cerceii, a fost agresat de către individul respectiv şi de o altă persoană care a intrat ulterior în incinta societăţii comerciale. Suspecţii, care nu aveau cagule şi nu au folosit arme de foc, au părăsit la scurt timp casa de amanet, iar vânzătorul a apăsat butonul de panică, la faţa locului venind angajaţii firmei de pază cu care unitatea are contract, dar indivizii dispăruseră", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, subinspector Iuliana Fecioru.

Aceeaşi sursă a precizat că din primele verificări a reieşit că aceştia au sustras 5.000 de lei dintr-un sertar al unui birou, urmând ca după inventarierea pe care o va face administratorul societăţii să fie stabilit prejudiciul total.

"Partea vătămată, care a suferit traumatisme faciale, a fost transportată la Camera de Gardă a Spitalului Urziceni, unde i s-au acordat îngrijiri medicale şi ulterior a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti", a mai declarat subinspectorul Iuliana Fecioru.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii fac cercetări în vederea identificării celor doi bărbaţi suspecţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie din municipiul Urziceni, în zonă fiind instituite filtre rutiere.

După vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale casei de amanet, anchetatorii vor stabili fizionomia celor doi atacatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici