Jaf la o reprezentanţă Ford din Arad

Aproximativ 250.000 de lei au fost furaţi, în noaptea de duminică spre luni, dintr-o reprezentanţă Ford din municipiul Arad, unde este acţionar şi un secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Eusebiu Pistru (PDL).

89 afișări
Imaginea articolului Jaf la o reprezentanţă Ford din Arad

Jaf la o reprezentanţă Ford din Arad (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Conform poliţiştilor, furtul a avut loc spre dimineaţă, iar camerele video ale unităţii au întregistrat doi indivizi mascaţi.

Potrivit anchetatorilor, hoţii au răvăşit mai multe birouri după ce au forţat uşile de la intrarea în reprezentanţă. Ei au furat diverse scule şi au scos seiful dintr-un birou, pe care l-au spart într-un hol.

Reprezentanţii firmei au spus că din seif s-au furat circa 250.000 de lei. Ei au adăugat că sistemul de alarmă al unităţii nu a pornit.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Camelia Tuduce, a declarat că audierea angajaţilor firmei a început luni după-amiază şi că urmează să se stabilească cu exactitate prejudiciul.

Secretarul de stat Eusebiu Pistru, care era luni la sediul unităţii sparte, nu a dorit să facă comentarii.

El este acţionar în firmă alături de soţia sa, Geanina Pistru (PDL), care este viceprimar al municipiului Arad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici