Jaf transformat în crimă, într-o comună din Mureş. Poliţiştii au reţinut 4 suspecţi

Crimă într-o localitate din judeţul Mureş. Trei bărbaţi au intrat în miez de noapte în casa altuia, l-au legat, ucis şi furat banii.

1597 afișări
Imaginea articolului Jaf transformat în crimă, într-o comună din Mureş. Poliţiştii au reţinut 4 suspecţi

Jaf transformat în crimă, într-o comună din Mureş

Poliţiştii din Mureş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, au făcut, joi, 6 percheziţii într-un dosar de omor calificat şi tâlhărie calificată.

Faptele s-au petrecut în aprilie, în comuna Tăureni. Atunci, poliţiştii au fost sesizaţi că într-un imobil un bărbat a fost găsit decedat.

Anchetatorii au stabilit că moartea bărbatului de 64 de ani, din comuna Tăureni, ar fi fost violentă.

Suspecţi sunt patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 60 de ani din judeţul Mureş. Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 06/07 aprilie a.c., în scopul de a sustrage bani, trei dintre aceştia ar fi pătruns în locuinţa victimei, pe care ar fi imobilizat-o, cauzându-i leziuni care au condus la decesul acesteia, conform IPJ Mureş.

În urma percheziţiilor, au fost identificate si ridicate mai multe mijloace de probă.

Cei patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici