Jandarmeria Capitalei a depus o sesizare la poliţie pe numele agresorului deputatului PSD Bacalbaşa

Jandarmeria Bucureşti a depus, la Secţia 17 de Poliţie, acte de sesizare sub aspectul infracţiunii de loviri şi alte violenţe pe numele agresorului care l-a bruscat miercuri, în Parcul Izvor, pe deputatul PSD, Nicolae Bacalbaşa.

1747 afișări
Imaginea articolului Jandarmeria Capitalei a depus o sesizare la poliţie pe numele agresorului deputatului PSD Bacalbaşa

Jandarmeria Capitalei a depus o sesizare la poliţie pe numele agresorului deputatului PSD Bacalbaşa

Actele de sesizare întocmite de către Direcţia Generală a Jandarmeriei Municipiului Bucureşti au fost înaintate Secţiei 17 din cadrul Poliţiei Capitalei pentru continuarea cercetărilor. Protestatarul riscă o pedeapsă de trei luni de închisoare sau amendă.

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a fost bruscat şi huiduit, miercuri, de către protestarii care se aflau în faţa Palatului Parlamentului, acesta având nevoie de protecţia jandarmilor prezenţi la manifestare, pentru a traversa în siguranţă parcul Izvor.

Protestarii care se aflau, miercuri, în faţa Palatului Parlamentului, l-au surprins pe deputatul Nicolae Bacalbaşa în timp ce ieşea din instituţie şi l-au huiduit. De asemenea, aceştia l-au bruscat şi i-au adresat numeroase jigniri. Nicolae Bacalbaşa a avut nevoie de protecţia jandarmilor, pentru a putea traversa în siguranţă parcul Izvor şi pentru a ajunge la staţia de metrou.

Cel care l-a agresat pe deputat a fost condus de jandarmi către duba acestora, pentru a fi dus la poliţie.

„Nu scăpaţi!”, ”Comunistule!”, „Hoţii!”, sunt doar câteva dintre lozincile pe care protestarii i le-au adresat lui Bacalbaşa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici