Jandarmeria: o cafea ar fi putut să o coste 1.400 de lei pe o femeie din Cluj

Jandarmii clujeni au găsit un portofel în care se aflau acte, carduri şi o sumă de bani. Acesta a fost înapoiat proprietarei, o femeie care a spus că a pierdut portofelul în timp ce îşi cumpăra o cafea.

5758 afișări
Imaginea articolului Jandarmeria: o cafea ar fi putut să o coste 1.400 de lei pe o femeie din Cluj

Sâmbătă dimineaţă, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj Napoca, care asigurau măsurile de ordine publică la Târgul de la Negreni, au găsit în zona standurilor cu antichităţi un portofel în care se aflau acte de identitate, carduri bancare şi suma de 1.400 de lei.

În scurt timp, jandarmii au găsit persoana căreia îi aparţinea portofelul, o femeie în vârstă de 51 de ani, care vindea produse la una dintre tarabe.

Femeia „le-a mulţumit jandarmilor pentru ajutorul oferit, povestindu-le că şi-a pierdut portofelul atunci când a fost să îşi cumpere o cafea”.

„O cafea ar fi putut să o coste 1.400 de lei pe o femeie din Cluj”, a fost concluzia jandarmilor.

Cei 1.400 de lei reprezentau valoarea produselor pe care femeia reuşise să le vândă la târg, au precizat jandarmii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici