Jandarmii care au blurat faţa unui câine au „lovit” din nou. Acum au ascuns comentariile negative la un clip dedicat Centenarului

Comentariile critice postate de internauţi pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Sălaj, la un clip dedicat Centenarului, au fost ascunse de reprezentanţii instituţiei. Reacţia vine la o lună după ce IJJ Sălaj a blurat până şi capul unui câine într-o imagine cu hoţi de lemne.

3594 afișări
Imaginea articolului Jandarmii care au blurat faţa unui câine au „lovit” din nou. Acum au ascuns comentariile negative la un clip dedicat Centenarului

Jandarmii care au blurat faţa unui câine au lovit din nou. Acum au ascuns comentariile negative la un clip dedicat Centenarului

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj, Marius Mesaroş, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că decizia de a ascunde comentariile negative, postate de internauţi după publicarea unui clip dedicat Centenarului, a fost luată pentru că ”aveau un conţinut nepotrivit”.

”Le-am ascuns pe cele cu un conţinut nepotrivit. Am luat decizia aceasta, pentru că este o postare care îndeamnă la pace, la coeziune, la bună înţelegere, la eliminarea dezbinării în prag de sărbătoare şi comentarii care incită la cu totul altceva nu sunt binevenite. O chemare la bună înţelegere, la pace, la eliminarea dezbinării. Pratic 6-9 este un binecunoscut joc de perspectivă, care se foloseşte pentru a învăţa toleranţa”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Marius Mesaroş, purtătorul de cuvânt al IJJ Sălaj.

În clip, jandarmii se contrazic pe seama cifrelor 6 şi 9, formate din pietre. La un moment dat îşi face apariţia o fetiţă care le transmite să gândească ”româneşte”, după ce aşează pietrele sub forma numărului 100.

În luna octombrie, o fotografie cu autorii unui furt de lemne postată pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Sălaj a devenit virală pe reţelele de socializare, după ce reprezentanţii IJJ au blurat şi faţa unui câine. Marius Mesaroş declara atunci că anonimizarea câinelui s-a făcut în glumă, ”în ton cu linia umoristică adoptată pentru această postare”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici