FOTO  Japonezii au venit cu soluţia pe care HoReCa o căuta: masa cu încălzire încorporată

  • HoReCa e unul din domeniile cele mai afectate de pandemie
  • Odată cu venirea iernii, Chicago se gândeşte cum să nu piardă clienţii
  • Japonezii au creat o masă cu încălzire încorporată pentru restaurante, pe timp de iarnă
1453 afișări
Imaginea articolului Japonezii au venit cu soluţia pe care HoReCa o căuta: masa cu încălzire încorporată

Japonezii au venit cu soluţia pe care HoReCa o căuta: masa cu încălzire încorporată

Restaurantele din Chicago caută soluţii pentru clienţi, astfel încât aceştia să poată lua masa în aer liber şi când vremea se răceşte. Statul a lansat un concurs de design pentru a găsi soluţii în acest sens. Japonezul care a câştigat competiţia a creat o masă care emană căldură pe dedesubt, printr-un dispozitiv.

De asemenea, o pătură se extinde la marginile acesteia şi astfel se menţine căldura în zona picioarelor. Lucrarea a fost inspirată din cultura japoneză veche, după o masă denumită kotatsu, de dimensiunea unei mese de cafea. Designerul care a creat masa, a câştigat 5.000 de dolari.

Primarul New York-ului, Bill de Blasio, spune că luatul mesei în aer liber a salvat 100.000 de locuri de muncă în criză. O companie de livrare din SUA, DoorDash, va acorda subvenţii de 500.000 de dolari pentru a sprijini supravieţuirea pe timp de iarnă a restaurantelor din Chicago.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici