Ideea unor studenţi: Roboţi, trimişi în locul lor la ceremonia de absolvire, în Japonia

  • Roboţii au luat locul studenţilor la ceremonia de absolvire organizată de o universitate din Tokyo
  • Studenţii au luat parte la ceremonie prin intermediul unei platforme online de video-conferinţe
192 afișări
Imaginea articolului Ideea unor studenţi: Roboţi, trimişi în locul lor la ceremonia de absolvire, în Japonia

Japonia: Studenţii au fost reprezentaţi de roboţi, la o ceremonie de absolvire

Roboţii au luat locul studenţilor la ceremonia de absolvire organizată de Business Breakthrough University din Tokyo, arată Business Insider. Studenţii au luat parte la ceremonie prin intermediul unei platforme online de video-conferinţe şi au fost reprezentaţi de roboţi.
 
Studenţii de la Business Breakthrough University din Tokyo nu au avut ceremonia de absolvire care se organiza în mod obişnuit în instituţie. În schimb au avut o variantă proprie de ceremonie, care a reţinut atenţia internaţională.
 
Japonezii au folosit roboţi acţionaţi prin telecomandă pentru a le oferi absolvenţilor experienţa virtuală a plimbării prin sală şi a parcurgerii distanţei până la scenă pentru a-şi primi diplomele, la hotelul Grand Palace din Tokyo.
 
Ceremonia a avut loc pe 28 martie.
 
Evenimente publice de tipul ceremoniilor de absolvire, dar şi al căsătoriilor au fost mutate în spaţiul online al platformelor Zoom, Minecraft sau Animal Crossing din cauza noului coronavirus.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici