Judecătoarea Carmen Mladen, acuzată pentru şantaj şi corupţie sexuală, reţinută de procurori

Procurorii anticorupţie au reţinut-o, în noaptea de miercuri spre joi, pe judecătoarea Carmen Mladen şi vor cere instanţei Curţii de Apel Bucureşti arestarea ei preventivă pentru 29 de zile în dosarul în care este acuzată de şantaj şi corupţie sexuală.

2079 afișări
Imaginea articolului Judecătoarea Carmen Mladen, acuzată pentru şantaj şi corupţie sexuală, reţinută de procurori

Procurorii au reţinut-o pe judecătoarea Carmen Mladen şi cer arestarea ei preventivă (Imagine: Catalina Filip/Mediafax foto)

Judecătorarea Carmen Mladen, de la Secţia a II-a civilă a Curţii de Apel Craiova, a fost ridicată, miercuri, de procurorii anticorupţie şi dusă la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru a fi audiată în legătură cu acuzaţiile de şantaj şi corupţie sexuală.

La finalul audierii, procurorii au dispus reţinerea judecătoarei Carmen Mladen şi urmează să ceară, joi, instanţei Curţii de Apel Bucureşti arestarea ei preventivă pentru 29 de zile.

Potrivit unor surse judiciare, Carmen Mladen este acuzată că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu oameni de afaceri, despre care avea cunoştinţă că sunt căsătoriţi. Ulterior, judecătoarea le pretindea acestora sume de bani sau foloase, pentru a nu divulga detalii de natură să afecteze căsniciile lor.

Judecătoarea ar fi pretins sume mari în valută, au mai spus sursele citate. În ultimul caz, la care procurorii DNA au şi intervenit, ar fi fost vorba despre 5.000 de euro pretinşi de la un lichidator judiciar pentru a nu dezvălui amănunte din relaţia lor extraconjugală.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a încuviinţat, miercuri, reţinerea şi arestarea preventivă a magistratului Elena Carmen Mladen, la solicitarea procurorilor DNA, pentru presupuse fapte de şantaj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici