Judecătorii Tribunalului Bucureşti au anunţat ce măsuri vor lua dacă este adoptat proiectul de lege privind eliminarea pensiilor de serviciu ale magistraţilor

Adunarea Generală a judecătorilor Tribunalului Bucureşti s-a întrunit, miercuri, iar în urma discuţiilor s-a decis ca, în cazul în care proiectul de lege privind eliminarea pensiilor de serviciu ale magistraţilor va fi adoptat, va fi suspendată judecarea cauzelor, cu excepţia celor urgente.

2889 afișări
Imaginea articolului Judecătorii Tribunalului Bucureşti au anunţat ce măsuri vor lua dacă este adoptat proiectul de lege privind eliminarea pensiilor de serviciu ale magistraţilor

Judecătorii Tribunalului Bucureşti au anunţat ce măsuri vor lua dacă este adoptat proiectul de lege privind eliminarea pensiilor de serviciu ale magistraţilor

Adunarea Generală a judecătorilor Tribunalului Bucureşti s-a întrunit, miercuri, pentru a formula un punct de vedere referitor la proiectul de lege privind eliminarea pensiilor de serviciu ale magistraţilor.

„În cadrul Adunării Generale, judecătorii Tribunalului Bucureşti, în unanimitate, au agreat să-şi manifeste public şi ferm dezacordul faţă de acest demers de natură a afecta grav independenţa justiţiei, înţelegând să susţină punctul de vedere exprimat de magistraţii ÎCCJ, prin comunicatul de presă emis la data de 18.12.2019”, se arată într-o informare transmisă de Tribunalul Bucureşti.

Judecătorii din cadrul acestei instanţe şi-au exprimat susţinerea faţă de protestele grefierilor privind menţinerea pensiilor de serviciu.

„S-a hotărât ca, în cazul adoptării acestor modificări legislative, să se suspende judecarea cauzelor, cu excepţia celor urgente”, mai arată sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici