Judeţul greu încercat din cauza inundaţiilor. Jandarmii strîng ajutoare: 200 de locuinţe inundate; pompierii duc apă potabilă persoanelor sinistrate/ Cazul celor patru copii luaţi de viitură

Aproximativ 200 de locuinţe şi 132 de gospodării au fost inundate, în ultimele 24 de ore, în judeţul Prahova, iar pompierii duc apă potabilă în comuna Lapoş, unde au fost cele mai grave probleme.

1921 afișări
Imaginea articolului Judeţul greu încercat din cauza inundaţiilor. Jandarmii strîng ajutoare: 200 de locuinţe inundate; pompierii duc apă potabilă persoanelor sinistrate/ Cazul celor patru copii luaţi de viitură

Judeţul greu încercat din cauza inundaţiilor: 200 de locuinţe inundate în Prahova; pompierii duc apă potabilă persoanelor sinistrate

Potrivit reprezentanţilor ISU Prahova, în ultimele 24 de ore pompierii prahoveni au intervenit pentru evacuarea apei din Berceni, Valea Călugărească, Gherghiţa, Râfov, Albeşti Paleologu, Dumbrava, Câmpina, Gornet Cricov, Lapoş, Urlaţi, Mizil, Sinaia, Ploieşti, Ceptura şi Bălţeşti fiind afectate 201 locuinţe şi 132 gospodării.

„Trei cisterne a câte 5.000 de litri vor transporta apă potabilă pentru mai multe gospodării din comuna Lapoş”, anunţă ISU Prahova.

Sâmbătă la prânz, la nivelul judeţului Prahova un număr de 1.143 de gospodării din localităţile Lapoş şi Valea Călugărească nu aveau energie electrică.

UPDATE Tragedie în Prahova: Al treilea copil luat de viitură a fost găsit mort/ Zeci de pompieri continuă căutările

Pompierii au găsit, sâmbătă, şi trupul băieţelului de 6 ani luat de viitura produsă în Sângeru, judeţul Prahova. Băiatul a fost găsit în zona în care, cu puţin timp în urmă, a fost descoperită sora lui, în vârstă de 9 luni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Iohannis a cerut urgent o strategie pentru a preveni efectele condiiilor meteo extreme

UPDATE Jandarmii strâng ajutoare pentru prahovenii afectaţi de viituri

Jandarmii prahoveni au amenajat, sâmbătă, un punct de colectare la sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova unde se strâng ajutoarelor destinate oamenilor din judeţ care au avut de suferit după viituri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit IJJ Prahova, la sediul instituţiei, de pe strada Gh. Grigore Cantacuzino, de sâmbătă seară, a fost amenajat un punct de primire a ajutoarelor.

„Aşteptăm pe oricine doreşte să se implice în această acţiune să vină să doneze alimente neperisabile, îmbrăcăminte şi încălţăminte, pături, dar şi materiale de construcţie”, arată sursa citată.

De asemenea, jandarmii din Prahova şi adună bani pentru a cumpăra alimente şi îmbrăcăminte pentru sinistraţi.

Toate ajutoarele vor fi transportate luni, începând cu ora 09.00 în zonele calamitate, arată sursa citată.

 

 

Taguri:
inundaţie,
sistrat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici