Judeţul Ilfov sărbătoreşte Crăciunul şi Revelionul de acasă. Opt localităţi sunt în carantină zonală

  • 8 localităţi din judeţul Ilfov sunt în carantină de Crăciun şi de Revelion
  • Incidenţa în Ilfov este 6,7 cazuri la mia de locuitori
  • Deplasarea este permisă cu declaraţia pe proprie răspundere
10759 afișări
Imaginea articolului Judeţul Ilfov sărbătoreşte Crăciunul şi Revelionul de acasă. Opt localităţi sunt în carantină zonală
Opt localităţi din judeţul Ilfov sunt în carantină de Crăciun şi de Revelion:
Cei care locuiesc în judeţul Ilfov vor petrece Crăciunul şi Revelionul în carantină zonală. Iată ce vor face de sărbători câţiva locuitori din Chiajna:
  • „Cu asta mică (un bebeluş - n.r.). O să petrecem acasă. Nu avem încotro, chiar dacă voiam să plecăm undeva, nu avem încotro.”
  • „Momentan, acasă. în familie - soţ, copii şi atât. În altă parte nu avem cum să plecăm.”
  • „Acasă, cu familia, copiii. Şi atât.”
Prefectul de Ilfov, Daniel Zamfir, spune că toate restricţiile sunt pentru binele oamenilor. „Noi sperăm ca oamenii să fie conştienţi de faptul că există un risc deosebit în această perioadă şi să respecte toate măsurile impuse”, afirmă el.
 
În ceea ce priveşte ieşitul din casă de Revelion, având în vedere că după 23:00 accesul pe străzi e interzis, iată ce spune prefectul: 
 
„În faţa casei pot să iasă fără nicio problemă, atât timp cât nu se strâng în grupuri mari. Trebuie să fim conştienţi de faptul că niciun moment nu trebuie să lăsăm garda jos.”
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici