Kate Middleton revine în public, arătând „fericită şi relaxată"

  • După controversa fotografiilor trucate şi speculaţiile legate de starea sa de sănătate, Kate Middleton a fost văzută în public pentru prima dată în Windsor.
  • Martorii spun că prinţesa de Wales a apărut „fericită, relaxată şi sănătoasă" la o plimbare cu soţul ei, prinţul William.
2804 afișări
Imaginea articolului Kate Middleton revine în public, arătând „fericită şi relaxată"

Kate Middleton revine în public, arătând „fericită şi relaxată"

De data aceasta ar fi fost văzută într-o formă mai bună într-un magazin din Windsor, alături de soţul ei, prinţul William.

Cei care au fost acolo au fost cu toţii de acord: Kate Middleton părea „fericită, relaxată şi sănătoasă" la prima ei apariţie publică în Windsor, duminică, 17 martie, conform The Sun. Prinţesa de Wales ar fi ieşit la o plimbare cu soţul ei, prinţul William, şi cei trei copii ai lor, la mică distanţă de casa lor de la Adelaide Cottage.

Ulterior, cuplul a făcut o oprire, de data aceasta în doi, la magazinul Windsor Farm Shop.

Apariţia are loc într-un moment în care familia Cambridge este încă tulburată de afacerea fotografiilor trucate. Kate Middleton a împărtăşit un portret de familie pe 10 martie, pentru a marca Ziua Mamei. Trucată în mai multe locuri, fotografia a stârnit rapid întrebări şi a dus la teorii aprinse despre starea ei de sănătate şi posibilitatea unui divorţ.

Sâmbătă, Sunday Times a relatat că cei doi soţi erau „supăraţi" de speculaţiile despre căsătoria lor, iar zvonurile au fost respinse de către cei din Windsor.

Kate Middleton a fost văzută ultima dată în public pe 25 decembrie, în timpul sărbătorilor de Crăciun, la tradiţionala slujbă de Crăciun de la Sandringham. Spitalizată la Londra la 16 ianuarie 2024 pentru o intervenţie chirurgicală abdominală, ea nu şi-a reluat de atunci angajamentele oficiale, fiind nevoită să rămână în convalescenţă timp de mai multe luni. Palatul Kensington anunţase că ea nu îşi va relua atribuţiile până la Paşte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici