Kim Jong-un este de nerecunoscut. Liderul nord-coreean a slăbit drastic

Ultimele imagini cu liderul de la Phenian au sporit speculaţiile privind sănătatea precară a celui care conduce Coreea de Nord cu mână de fier, bănuielile fiind că ar fi slăbit circa 20 de kilograme.

11874 afișări
Imaginea articolului Kim Jong-un este de nerecunoscut. Liderul nord-coreean a slăbit drastic

Kim Jong-un este de nerecunoscut. Liderul nord-coreean a slăbit drastic

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a slăbit circa 20 de kilograme, dar nu pare să aibă probleme de sănătate. Pierderea rapidă în greutate a Comandantului Suprem a putut fi observată la audierea parlamentară desfăşurată cu uşile închise, şedinţă care a avut loc astăzi.

Negând zvonurile potrivit cărora Phenianul ar fi folosit o „dublură” în ultimele apariţii publice ale lui Kim, liderii Serviciului Naţional de Informaţii (NIS) au transmis, prin intermediul agenţiei Yonhap, că liderul a atins o greutate maximă de aproximativ 140 kilograme. Pierderea în greutate este însă vizibilă încă din iunie.

Starea de sănătate a lui Kim face obiectul unor speculaţii periodice din cauza implicaţiilor politice asupra stabilităţii ţării, în contextul unei aparente lipse a unui moştenitor desemnat la cârma Coreei.

Ca un detaliu semnalat de liderii NIS, în ultima vreme, portretele tatălui său, Kim Jong-il, şi ale bunicului său, Kim Il-sung, fondatorul şi „preşedintele etern” al Coreei, au fost eliminate din fundalul întâlnirilor oficiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici