Klaus Iohannis a semnat decretul prin care un chestor de poliţie prins băut este dat afară din MAI

  • Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului de poliţie Cristian-Ionuţ Stan, din Ministerul Afacerilor Interne.
  • Cristian Ionuţ Stan, fost şef al Direcţiei Cazier Judiciar, a fost prins băut la volan.
2393 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis a semnat decretul prin care un chestor de poliţie prins băut este dat afară din MAI

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care un chestor de poliţie prins băut este dat afară din MAI

Chestorul Cristian Ionuţ Stan, fost şef al Direcţiei Cazier Judiciar, a fost prins băut la volan în luna mai 2019.

El a fost surprins de colegii săi, de la Rutieră, în zona Dudeşti - Pantelimon, cu o alcoolemie de 0,16 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi seară a fost prins băut şi comisarul şef Drumariu Cornel, fost şef al Poliţiei Sectorului 4.

Surse autorizate din poliţie au declarat, la acel moment, în mai 2019, pentru MEDIAFAX că este vorba despre Stan Cristian Ionuţ – chestor de poliţie în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române - Direcţia Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative şi de comsiaul şef Drumariu Cornel - şef al Poliţiei Sectorului 4 (la acea dată - n.r.).

Vineri, preşedintele Klaus Iohannis a semnat un decret privind încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului Cristian Ionuţ Stan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici