Kovesi, despre o posibilă candidatură la prezidenţiale pentru USR-PLUS: Nu plec din magistratură

Laura Codruţa Kovesi a spus că nu intenţionează să iasă din magistratură, în contextul informaţiilor vehiculate în spaţiul public potrivit cărora fosta şefă DNA ar putea fi candidatul la prezidenţiale pentru USR-PLUS.

3151 afișări
Imaginea articolului Kovesi, despre o posibilă candidatură la prezidenţiale pentru USR-PLUS: Nu plec din magistratură

Kovesi, despre o posibilă candidatură la prezidenţiale: Nu plec din magistratură

„Nu plec din magistratură. (....) Singura candidatură pentru care sunt înscrisă este cea pentru procuror-şef european”, a declarat Laura Codruţa Kovesi pentru Europa Liberă.

Precizările vin după ce, în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora fosta şefă DNA ar putea fi cadidatul la prezidenţiale din partea USR-PLUS.

De altfel, preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, în iulie 2018, că i-a propus fostei şefe a DNA, Laura Codruţa Kovesi, să se înscrie în partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici