La 80 de ani, mama lui Sevil Shhaideh a suferit un accident de muncă şi se află la spital

Mama vicepremierului Sevil Shhaideh, angajată la un teatru din municipiul Constanţa, a suferit un accident de muncă, fiind necesară transportarea ei la spital. Cazul este cercetat de o comisie a instituţiei.

3471 afișări
Imaginea articolului La 80 de ani, mama lui Sevil Shhaideh a suferit un accident de muncă şi se află la spital

La 80 de ani, mama lui Sevil Shhaideh a suferit un accident de muncă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial de Muncă, incidentul a avut loc luni şi s-a soldat cu ”pierderea temporară a capacitaţii de muncă” a femeii.

În vârstă de 80 de ani, Muezel Geambec, mama vicepremierului Sevil Shhaideh, este angajată casier-organizator la Teatrul pentru Copii şi Tineret “Căluţul de Mare” din Constanţa.

Luni, în timpul unor manevre de încărcare a decorului într-o remorcă, femeia s-a accidentat.

”Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportata la Spitalul Judeţean Constanţa pentru acordarea îngrijirilor medicale”, au anunţat reprezentanţii ITM Constanţa.

Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către Teatrul pentru Copii şi Tineret “Căluţul de Mare”.

”După finalizarea cercetării, dosarul întocmit va fi înaintat pentru verificare şi avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa, care va analiza dosarul, îl va aviza sau, în cazul în care se constată că cercetarea nu a fost efectuata corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare şi/sau completarea dosarului, după caz", se precizează într-un comunicat al ITM Constanţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici