La aproape două săptămâni, autorităţile nu ştiu cum s-a infectat ÎPS Pimen cu coronavirus. Reacţia lui Nelu Tătaru: ”Facem toate eforturile să iasă bine”

Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, este în stare stabilă, dar medicii rămân rezervaţi, date fiind vârsta şi alte boli ale ierahului.

1321 afișări
Imaginea articolului La aproape două săptămâni, autorităţile nu ştiu cum s-a infectat ÎPS Pimen cu coronavirus. Reacţia lui Nelu Tătaru: ”Facem toate eforturile să iasă bine”

La aproape două săptămâni, autorităţile nu ştiu cum s-a infectat ÎPS Pimen cu coronavirus. Reacţia lui Nelu Tătaru: ”Facem toate eforturile să iasă bine”

Nelu Tătaru a fost întrebat, la Iaşi, despre starea ÎPS Pimen, iar ministrul a spus că Arhiepiscopul este stabil, dar la Terapie Intensivă.

„Stabil, dar v-am spus trebuie să rămânem cu rezervele. Are o vârstă şi comborbidităţi şi trebuie să ne gândim că cei care au o anumită vârstă, până nu vezi că iese pe picioarele lui să meargă acasă, facem toate eforturile ca lucrurile să iasă bine. (...) E la Terapie Intensivă dar nu e intubat, este conştient, rămâne să vedem evoluţia”, a spus Nelu Tătaru.

Potrivit ministrului Sănătăţii, este o anchetă în derulare pentru a se stabili cum s-a infectat ÎPS Pimen cu noul coronavirus.

Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, ÎPS Pimen, a fost confirmat pozitiv la testul pentru noul coronavirus, în 20 aprilie, şi a fost dus cu un elicopter la Institutul Matei Balş din Capitală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici