La datorie şi în timpul liber: Un poliţist, martor la furt, l-a imobilizat pe atacator

  • Un tânăr care tocmai ce tâlhărise un bărbat, în Braşov, a fost prins, sâmbătă, de un poliţist aflat în timpul liber, la scurt timp de la comiterea faptei.
  • Complicele său a reuşit să scape, dar a fost identificat, transmite corespondentul MEDIAFAX.
153 afișări
Imaginea articolului La datorie şi în timpul liber: Un poliţist, martor la furt, l-a imobilizat pe atacator

Un tâlhar a fost prins de un poliţist din Braşov care era în timpul liber

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Braşov, un poliţist, din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov-Secţia 2 Poliţie Braşov, în timp ce se afla pe bld. Victoriei din municipiu, în timpul liber, a observat faptul că un bărbat este victima unei infracţiuni de tâlhărie.

"Agentul şef de poliţie a urmărit persoanele implicate şi a reuşit să o imobilizeze pe una dintre acestea​Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 23 ani, în timp ce se afla pe bld. Victoriei din municipiul Braşov, ar fi fost agresat fizic de către o persoană, fiind lovit în zona feţei şi i-ar fi sustras mai multe bunuri pe care le avea în mână", a transmis sursa citată.

Poliţistul a reuşit în scurt timp, imobilizarea unuia dintre tinerii care au dat atacul.

Cele două persoane au fost identificate,ca fiind doi tineri în vârstă de 15 ani din mun. Braşov şi 19 ani din Săcele.

În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se fac cercetări pentru tâlhărie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici