La Întorsursa Buzăului s-au înregistrat minus 26,8 grade Celsius

Cea mai scăzută temperatură din ţară a fost înregistrată, marţi dimineaţă, la Întorsura Buzăului, în judeţul Covasna, unde termometrele au indicat minus 26,8 grade Celsius.

29 afișări
Imaginea articolului La Întorsursa Buzăului s-au înregistrat minus 26,8 grade Celsius

La Întorsursa Buzăului s-au înregistrat minus 26,8 grade Celsius (Imagine: Nicu Mircea/Mediafax Foto)

În judeţul Covasna, cele mai scăzute temperaturi înregistrate marţi dimineaţă au fost minus 26,8 grade Celsius la Întorsura Buzăului, minus 22 de grade Celsius la Sfântu Gheorghe şi Baraolt şi minus 21 de grade Celsius la Târgu Secuiesc.

Meteorogul de serviciu de la staţia Întorsura Buzăului a afirmat că acolo s-a înregistrat, marţi dimineaţă, cea mai scăzută temperatură din ţară.

Meteorologii se aşteaptă la o încălzire uşoară în următoarele zile.

Cea mai scăzută temperatură înregistrată la Întorsura Buzăului a fost în februarie 2005, când în zonă erau minus 36 de grade Celsius.

Temperaturi scăzute s-au înregistrat şi în judeţul Bistriţa-Năsăud, mercurul termometrelor arătând minus 18 grade Celsius la Bistriţa Bârgăului, iar la baza Pasului Tihuţa minus 17,5 grade Celsius.

La Bistriţa au fost minus 15 grade Celsius şi s-au format ceaţă şi chiciură.

Stratul de zăpadă măsoară 13 centimetri în localitatea Domneşti.

Potrivit reprezentanţilor Secţiei Bistriţa a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj, marţi dimineaţa s-a circulat cu dificultate din cauza ceţii la Bistriţa şi la Beclean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici