La o săptămână după masacrul din Soweto, un alt atac armat a avut loc în Africa de Sud

Patru persoane au murit şi două au fost rănite într-un atac armat în apropiere de Johannesburg, Africa de Sud, la doar o săptămână după incidentele din două baruri din Africa de Sud, soldate cu 20 de morţi.

695 afișări
Imaginea articolului La o săptămână după masacrul din Soweto, un alt atac armat a avut loc în Africa de Sud

Mai mulţi bărbaţi stăteau în jurul unui foc şi jucau zaruri într-o suburbie a oraşului Johannesburg, sâmbătă seară, când atacatorii au deschis focul, ucigând 4 dintre ei, a anunţat duminică poliţia.

Incidentul a avut loc în Lenasia, o suburbie situată la sud de capitala economică a Africii de Sud.

Atacatorii au ucis 4 bărbaţi din grup şi au rănit alţi 2, a confirmat pentru AFP purtătorul de cuvânt al poliţiei, Masondo Mavela. "Au fost atacaţi fără niciun motiv aparent", a declarat şeful poliţiei regionale Elias Mavela.

Atacul vine la exact o săptămână după împuşcăturile din două baruri din Africa de Sud, soldate cu 20 de morţi, dintre care 16 într-un bar din Soweto, în apropiere de Johannesburg, unde atacatorii par să fi tras la întâmplare asupra clienţilor.

Atacul din Soweto a venit la scurt timp după ce 21 de tineri au murit într-un alt bar din oraşul sud-african East London, în condiţii suspecte. Se crede că au fost otrăviţi sau gazaţi.

Atacurile armate sunt frecvente în Africa de Sud, una dintre cele mai violente ţări din lume, alimentată de violenţa bandelor şi de alcool.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici