solidaritate  Lacrimi de emoţie pe obrajii medicilor şi ai bolnavilor de la Spitalul Victor Babeş din Timişoara

  • Momente emoţionante pentru cadrele medicale şi bolnavii de COVID – 19
  • Doi tineri au susţinut în curtea Spitalului Victor Babeş din Timişoara un Café Concert
  • A fost o surpriză încarcată de emoţie şi lacrimi pentru cadrele medicale care au ieşit să-i asculte
1173 afișări

Momente pline de emoţie la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timişoara! Timp de o oră, din curtea unităţii sanitare, au răsunat acorduri de chitară şi pian pentru medicii şi pacienţii de aici.

Doi muzicieni timişoreni au venit să cânte pentru cei din linia întâi şi celor care se află pe patul de suferinţă. Au vrut să le aducă, prin muzică, puţină alinare.

Medic: Ne-a impresionat, pentru că noi chiar ieşeam de pe secţie şi ne schimbam, şi auzeam acorduri muzicale

Cristian Toma – solist: Am un sentiment de cum să spun, ca şi cum aş fi în faţă la Auschwitz, parcă este durerea aia.

A fost o surpriză încarcată de lacrimi şi emoţii şi pentru cadrele medicale care au iesit să-i asculte, dar mai ales pentru pacienţi care i-au urmărit pe cei doi muzicieni de la la geamuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici